De advertentiemogelijkheden!

Korfbalinc biedt unieke advertentiemogelijkheden die uw merk direct in de schijnwerpers zetten bij een enthousiaste en betrokken gemeenschap van korfbalfans. Met diverse platformen tot uw beschikking kunt u kiezen hoe u uw boodschap wilt verspreiden.

Opties voor Adverteren

1. Instagram Exposure: Bereik onze 15.000 volgers op Instagram met een opvallende post of story. Instagram is perfect voor visueel aantrekkelijke content die snel de aandacht trekt van onze jonge en actieve volgers.

2. All-inclusive Social Media Package: Vergroot uw zichtbaarheid met een campagne over al onze sociale media platformen, met een totaal bereik van 30.000 volgers. Dit pakket omvat posts op Instagram, Facebook, Twitter en meer, waardoor u een divers publiek kunt aanspreken via verschillende kanalen.

3. Website Advertising: Trek de aandacht van onze toegewijde bezoekers met een banner of gesponsorde content op onze website, die maandelijks door ongeveer 3.000 unieke bezoekers wordt bezocht. De website biedt een meer diepgaande betrokkenheid en de mogelijkheid om uitgebreidere informatie over uw product of dienst te delen.

Flexibele Content Opties

Bij korfbalinc begrijpen we dat elke merk uniek is. Daarom bieden we u de keuze om uw eigen content aan te leveren of om ons in te schakelen om op maat gemaakte content te creëren die resonant is met ons publiek. Houd er rekening mee dat het laten ontwikkelen van content door korfbalinc extra kosten met zich meebrengt, maar verzekert dat uw advertenties optimaal zijn afgestemd op onze gemeenschap.

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze pakketten, prijzen en om uw campagne te starten. Laat korfbalinc u helpen uw doelgroep effectief te bereiken en uw merk te laten groeien.
Terug naar blog

Contact