Adverteren via KORFBALINC.

Adverteren op KORFBALINC. biedt een unieke kans om een actieve en sportieve doelgroep te bereiken die zich voornamelijk bezighoudt met korfbal. Met ongeveer 30.000 volgers op onze diverse socialmediakanalen en een indrukwekkend maandelijks bereik van gemiddeld 500.000, staat ons platform centraal in de korfbalcommunity. Daarnaast hebben we met ongeveer 3.000 unieke bezoeken per maand op korfbalinc.nl de allergrootste onafhankelijke korfbal website.

De kern van onze volgers bestaat uit korfbalspelers en -liefhebbers, maar onze content spreekt een breed publiek aan. We bieden verschillende advertentiemogelijkheden aan om uw boodschap op de meest effectieve manier over te brengen. Onlangs heb ik (Gijs Meester) een e-learning cursus succesvol afgerond over wet- en regelgeving in influencer marketing, wat mij diepgaand inzicht heeft gegeven in de essentiële regels en best practices voor transparante samenwerkingen. Samen kunnen we strategieën ontwikkelen die niet alleen effectief zijn, maar ook volledig voldoen aan de wetgeving, waardoor uw campagnes niet alleen zichtbaar maar ook verantwoord zijn.

Bent u geïnteresseerd om uw merk of product te promoten binnen deze levendige gemeenschap? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Contact ons!